clinica iphone roma

Mis tunne on kasutada iOS 10

SULLE SOOVITATUD

Kuidas Obama teeb nii, Clinton

Apple võib Lõpuks Fix suurim probleem iPhone

Margot Robbie Kas Aussie Släng Tõlkija unelmate
edutatud
7 näpunäiteid, kuidas õppida mis tahes Keel 1 nädal
Soovitan
Igal aastal Apple fännid üle maailma rivistama osta uusim iPhone minut see läheb müüki. Aga Apple’i tarkvarauuenduste jaoks iPhone, mille firma ilmnevad tavaliselt jooksul oma iga-aastase arendaja konverentsil, on täidetud palju vähem kärata.

Seda suuresti seetõttu Apple’i uue tarkvara releases, sama tähtis kui need võivad olla hoides oma iPhone kiire ja turvaline, on viimasel ajal olnud väike uuendamine. Apple iOS 8 kasutusele iCloud Drive tutvumise faile erinevates seadmetes, ja uue Tervis app maja fitness andmeid mitu fitnessirakendusi; iOS 9 tõi Apple streaming muusika teenus ja veidi parandatud variant Siri.

Kuigi abivalmis, need täiendused ei muuda üldist iPhone kogemus oluliselt. Aga Apple iOS 10 tarkvara, tulevad sel sügisel, pakub rohkem dramaatilisi muutusi. Kõige märkimisväärsem see rethinks paljud iPhone tuumrakendused ja teenused, nagu Siri ja iMessage.
Kui kuulujutt mill on uskuda, Apple’i uue iPhone pakuvad ainult lisanduvate täienduste poolest riistvara, muutus Ettevõtte tavapärase tempo soovitakse pakkuda remonditud torule iga kahe aasta tagant. Aga pärast testimist beetaversiooni iOS 10 viimastel päevadel – üldsusele kättesaadavaks lähtekohaks neljapäev – see on selgeks saanud, et Apple’i järgmine suur muutus on oma tarkvara.

Siin on, mida see on nagu kasutada iOS 10. Oluline on meeles pidada, et me ei kasuta viimase versiooni iOS 10; Apple on ikka viimistleda uuendada oma sügisel vabastamist. Samuti, kuna iOS 10 on selline suur uuendus, me ainult keskendunud olulisemaid muudatusi.

iMessage

Apple uus versioon iMessage lisab palju uusi funktsioone, sealhulgas integratsiooni kolmanda osapoole rakendusi, käsitsi kirjutatud sõnumeid ja asendades sõnad emotikonide abil muu hulgas uuendamine. (Rakendus väja laseb sul näiteks saata raha läbi iMessage ja rohkem.)

Paljud neist täiendusi, nagu SUUR tekste tunne funktsioone ma ainult kasutada säästlikult lisamisega rõhutada oma sõnumeid. Muud omadused otsima rohkem abiks päev-päevalt side, nagu võime asendada sõna emotikon, puudutades seda, uue Tapback funktsioon ja rich media linke. Tapback võimaldab lisada reaktsioon teatud kommentaar sõnumis. Kui keegi saadab sõnumi, mis ütleb: ‘Ma lihtsalt piletit meie jaoks,’ võid lisada veidi thumbs up sümbol või süda, et sõnum, mitte kirjutades täieliku vastuse. Rikas meedia lingid, vahepeal teha linke jagada vestlused otsida puhtamaks.